ОБЛАЧНЫЕ СЕРВИСЫ В МОЛДОВЕ, Акция! Хостинг в Молдове! Революционные цены! Хостинг, поддержка и продвижение сайтов в Молдове

Academia lui Moş Crăciun anunţă concurs „Moş Crăciun există”!

Vineri, 26 Decembrie 2014 18:06

Acţiunea „Pomul Dorinţelor”

Rate this item
(15 votes)

Academia lui Moş Crăciun, începînd cu anul 2010 , organizează acţiunea „Pomul Dorinţelor”.

Un pom se va împodobi într-o manieră deosebită cu scrisori de la copiii orfani şi din familiile social vulnerabile. Fiecare poate crea sau chiar deveni o minune de Crăciun, oferind bunătate celor care au nevoie de aceasta!

Modalitatea de a realiza este simplă:

1. Alege una din scrisori de pe Pomul de Crăciun aflat în Academia lui Moș Crăciun sau de pe site-ul www.moscraciun.md
2. Introdu datele tale de contact într-un tabel şi primeşte un număr de scrisori!
3. Află adresa expeditorului şi dăruieşte cadoul!

TU POŢI OFERI o sărbătoare celor care au nevoie de ea!

Vineri, 26 Decembrie 2014 16:07

Moş Crăciun Live -2014

Rate this item
(7 votes)

În era tehnologiilor informaționale, internetul a devenit o parte din viața noastră. Fiecare copil crede cu adevărat în miracole și visează să obțină de la Moş Crăciun în dar un răspuns la scrisoare. Dar, în ciuda puterilor sale magice, el este unul, și pentru ai felicita pe toți, i-ar lua prea mult timp.

Prin urmare, « Academia lui Moș Crăciun», organizează o acţiune unică - «Moş Crăciun Live» care se va desfăşura în perioada 26-27 decembrie. 

Fiecare doritor va putea telefona la nr. (022) 449 979 între orele 19 :00-21 :00 şi adresa întebări lui Moș Crăciun, de asemenea, moşul va fi generos şi va repartiza cadouri tuturor . Apelurile video vor fi primite de către Moș Crăciun într-un studiou special amenajat, unde va fi difuzat on-line pe saitul : www.moscraciun.md

Cadourile pot fi primite DOAR pe data de 28 decembrie, la ora 12:00 în autocarul "TRASEUL MAGIC", Ştefan cel Mare, magazinul UNIC.

Rate this item
(7 votes)

 

“Academia lui Moş Crăciun şi-a prezentat proiectele!”


Azi, 18 decembrie 2014, în incinta Agenţiei Informaţionale de Stat „MOLDPRES”, Academia lui Moş Crăciun, în parteneriat cu MAIB Moldova Agroindbank, Î.S. Poşta Moldovei, S.R.L. „Sandriliona”, „Starnet” , a organizat o conferinţă de presă dedicată activităţii perioadei sărbătorilor de iarnă.


La conferinţă au participat:
Veronica Solomiţchi - Preşedinte , „Academia lui Moş Crăciun”
Violeta Scrişu-manager în relaţii cu mass media, „Academia lui Moş Crăciun”
Taisia Rudeanu-Director Direcţia Operaţiuni Poştale , Î. S. „Poşta Moldovei ”
Vasiliţa Galina- Şefa Departamentului Marketing, MAIB „Moldova Agroindbank”
Angela Lupu, Director financiar , S.R.L.„Sandriliona”.

În acest an, Academia lui Moş Crăciun, va bucura cetăţenii Republicii Moldova cu următoarele acţiuni:


1.Moş Crăciun” în parteneriat cu „Moldova Agroindbank”. Scopul acţiunii este de a oferi fiecărui copil posibilitatea de a expedia şi primi scrisori-gratis de la Moş Crăciun.


2.Acţiunea festivă „Traseul Magic” 25-28 decembrie, orele: 12:00 – 17:00.
Prin centrul capitalei va circula un autobus de poveste. La fiecare staţie, asistenţii lui Moş Crăciun vor organiza concursuri şi victorine pentru copii, si vor împărţi cadouri. Cel mai palpitant moment al acestui traseu, va fi întîlnirea cu adevăratul Moş Crăciun al Republicii Moldova.
Parteneri Generali: Moldova Agroindbank”, S.R.L.„Sandriliona”


3.„Moş Crăciun – LIVE” 26-27 decembrie,: 19:00- 21:00
„Academia lui Moş Crăciun” va organiza o acţiune unică - „Moş Crăciun LIVE” . Fiecare doritor va avea posibilitatea să îl vadă live şi să discute cu adevăratul Moş Crăciun al Republicii Moldova. Pentru aceasta este necesar să accesaţi pagina www.moscraciun.md sau să telefonaţi la următorul număr: (022) 449 979.

Parteneri: S.R.L.„Sandriliona”, „StarNet”


4.Acţiunea „Pomul dorinţelor”
Academia lui Moş Crăciun organizează şi în acest an acţiunea „Pomul Dorinţelor”. Un pom se va împodobi într-o manieră deosebită cu scrisori de la copiii orfani şi din familiile social vulnerabile. Fiecare poate crea şi realiaza o minune de Crăciun pentru cei ce au nevoie!


Modalitatea de a realiza o dorinţă este simplă:

1.Alege una din scrisori de pe Pomul de Crăciun aflat în Academia lui Moş Crăciun sau de pe site-ul www.moscraciun.md
2.Introdu datele tale de contact într-un tabel şi primeşte un număr de scrisori!
3.Află adresa expeditorului şi dăruieşte , personal, cadoul de Crăciun celui care visează!


Reamintim că Academia lui Moş Crăciun a fost infiinţată în anul 2001, la iniţiativa Domnului Salavat Jdanov.

Luni, 15 Decembrie 2014 18:41

EVENIMENTE

Rate this item
(4 votes)

 

ACADEMIA LUI MOŞ CRĂCIUN 

VĂ INVITĂ:

 

„ÎNTÎLNIRE CU PRINCIPALUL MOŞ CRĂCIUN” - Piaţa Marii Adunări Naţionale,

25 decembrie, ora: 13:00


„TRASEUL MAGIC” CU MOŞ CRĂCIUN - 
25-28 decembrie, orele: 12:00-17:00

 

„MOŞ CRĂCIUN LIVE” (022) 449 979 VALABIL doar în perioada 26-27 decembrie,

orele: 19:00-21:00


Vă aşteptăm!

 

Rate this item
(2 votes)

 

Academia lui Moş Crăciun are numeroase acţiuni tradiţionale. Una din acestea fiind «POŞTA LUI MOŞ CRĂCIUN».  Fiecare copil şi adult rezident în Moldova îi poate redacta Moşului  - o scrisoare, adresată simplu - Lui Moş Crăciun, fără a avea nevoie de timbru pe plic, iar în schimb să primească o felicitare interesantă într-un plic special.


Această acţiune se petrece timp de 13 ani şi poartă un caracter social. Acţiunea  «Primeşte scrisoare de la Moş Crăciun» se petrece anual în colaborare cu societatea Î.S. «Poşta Moldovei» şi BC "Moldova Agroindbank". Pe data de 12 decembrie, 2014 , KP s-a alăturat acţiunii «Primeşte scrisoare de la Moş Crăciun» şi a luat 12 scrisori pentru a realiza cîteva dorinţe a copiilor din Chişinău.


Ca rezultat, anual, «Academia lui Moş Crăciun» primeşte şi prelucrează mii de scrisori de la copii. Prima scrisoare din acest an pentru Moş Crăciun a venit în luna octombrie de la un cetăţean din China. La moment, am primit deja cca 1000 de scrisori. În 2011 , Academia lui Moş Crăciun a înregistrat un număr record de 6850 de scrisori.

Rate this item
(2 votes)

Una din cele mai importante sărbători de iarnă e Crăciunul, care e aşteptat de toată lumea, indiferent de vîrstă. Moş Crăciun alături cu suita sa a împodobit pomul de Crăciun, care a creat o adevărată atmosferă de sărbătoare!

 

 

Page 1 of 6